“El pla” està prop

De meme a les xarxes socials a eslògan de camiseta, ’El pla’ és el fenomen del moment. Fernando Alonso ha convertit una simple frase, una idea buida en un projecte real que no oculta més que les ganes de completar una tasca inacabada en la competició on s’ha fet la llegenda: guanyar el tercer campeonat del món en fórmula 1.

El circuit internacional de Losail de Qatar aquest el diumenge 21 de novembre va assistir el primer pòdium de Fernando Alonso en la Fórmula 1 des de 2014. El pilot asturià de 40 anys, va quedar tercer amb el seu Alpine darrere de Lewis Hamilton (Mercedes) i Max Verstappen (Red Bull).

Fernando Alonso després de la carrera ens va deixar aquestes paraules.

“Llevaba tiempo esperando este podio se hizo de rogar, es el 98, pero entre el 97 y el 98 hubo una pausa muy grande. Estoy agradecido de todo el mundo que esperó por ello, que confió en que algún día volvería a estar en el podio”.

Després del resultat de la carrera Alain Prost va dir “el rendiment va estar, la gestió dels pneumàtics, l’estratègia també… l’únic que ens preocupa era tindre una punxada al final, ni hi havia un poquet de por al respecte, però Fernando ho ha gestionat molt bé”.

L’assessor d’Alpine, va fer un pronòstic de cara a les dues carreres que falten per acabar el campionat.”Aquest cap de setmana ha sigut molt bo per a l’equip i també per al futur, perquè pareix que les últimes dues carreres podrien ser similars i podríem tindre un rendiment paregut” va dir, avisant que Alpine podria somiar amb repetir bons resultats en Arabia Saudi i Abu Dhabi.

L’equip va avisar Fernando Alonso que les rodes del seu cotxe poden explotar ja que la majoria  d’equips l’havia passat alguna cosa pareguda però Fernando Alonso va dir que notava els pneumàtics bé.

Des del nostre punt de vista aquesta pot ser el renaixement de Fernando Alonso en les carreres de Formula 1, si “El pla” funciona pot ser que Fernando Alonso es convertisca en el millor del món per això s’ha d’esperar als resultats.

Redactores Junior

, ,
close