Catàstrofe a l’examen de València a les PAU

35 visitas

El dimarts 8 de juny va ocórrer un desastre en la prova d’accés a la universitat (PAU).

El dimarts 8 de juny, de matí, a València, els alumnes de 2n de batxillerat van començar la prova d’accés a la universitat (PAU). El examens eren d’Història d’Espanya, Valencià, Economia de l’empresa, Biologia, Arts Escèniques, Física i Història de l’Art.

Els exàmens han fet que tant alumnes com professors estiguen frustrats, indignats, desanimats i molestos, perquè van considerar que hi havia preguntes no pactades amb qui coordina els exàmens. 

Carla Peñarroya, professora de valencià del nostre institut, ens ha dit que hi havia una paraula enganyosa de fonètica que apareix dues vegades, dues preguntes noves (sense informar al professorat) i dues preguntes de literatura formulades de manera diferent.

Adrian Liern, alumne de 2n de batxillerat, ens ha contat les seues sensacions quan va finalitzar l’examen de Valencià: ell estava molt sorprès, molt desanimat i amb molta ràbia perquè a l’examen hi havia preguntes que ells en tot en curs no havien ni estudiat ni practicat.

Per a molts dels examinants, la prova de Valencià va ser més difícil del que esperaven. La Conselleria d’Universitats, ja ha demanat l’informe a la comissió que van decidir com era la prova i han anunciat que en cas que la prova no s’haja pactat es corregirà a favor de l’alumnat. 

Redactor Junior

close

El más reciente