Nou concurs de curtmetratges: els guanyadors rebran 1.500€ en metàl·lic i un trofeu

45 visitas

El festival de cinema i curtmetratges de Paterna Antonio Ferrandis ha obert els seus terminis per a participar en la seua sisena edició en el mes d’octubre

El concurs es dividirà en dues categories: Millor curt de Ficció, en el qual poden participar realitzadors de nacionalitat espanyola o estrangera amb residència a Espanya; i Millor Director, dirigit a menors de 25 anys. En els dos casos la temàtica serà lliure i no podran superar els 25 minuts de duració.

Com participar?

Les persones que vulgen participar en el concurs tindran fins al 8 de juny per a presentar els seus treballs a través de la plataforma Movibeta o per correu, en un DVD físic, a l’empresa Gestió i Serveis de Paterna, al Parc Tecnològic. En els dos casos hauran de portar el formulari d’inscripció emplenat que trobaran en la web del festival.

El jurat estarà format per un màxim de 3 persones de reconeguda trajectoria professional. El jurat actuarà amb llibertat i realitzarà una preselecció de les obres presentades i es reserva el dret d’excloure totes aquelles el contingut de les quals siga obscé, violent, sexista, racista, maltracte animal o vulnere algun dret fonamental de la persona.

La regidora de Cultura, Turisme i Foc, Teresa Espinosa, també ha avançat que en aquesta edició es rendirà un especial homenatge a l’actor paternero més internacional, Antonio Ferrandis. “Coincidint amb el centenari del seu naixement reconeixerem la seua figura com un dels millors i més reconeguts actors espanyols, amb projeccions de les seues pel·lícules i activitats especials per a posar en valor la importància de la seua carrera”.

“Amb aquest concurs volem revindicar el talent de tants directors i directores que, especialment en aquesta edició a causa de les difícils circumstàncies que hem viscut per la pandèmia, han continuat treballant en condicions excepcionals per la cultura, tan necessària en moments com els viscuts”, ha afegit Espinosa.

Teatre Antonio Ferrandis

Informació obtinguda de: Paternaahora i de la web oficial de l’Ajuntament de Paterna.

Redactor Junior

close

El más reciente

Godzilla VS Kong

En este artículo voy a dar mi opinión sobre la cuarta película del “monstervers”: Godzilla VS