Com es manifesta l’homofòbia?

/
29 visitas

La homofòbia es coneix com la discriminació cap a la gent de la comunitat LGTBQ+ que pot arribar fins al maltracte tant mental com físic a la gent d’aquesta comunitat

També hi ha la bifòbia, que és l’odi cap a la gent bisexual només; o la transfòbia, que és l’odi cap a les persones transgènere.

Però encara que semble el mateix són diferents perquè, per exemple, una persona homosexual pot tenir bifòbia o transfòbia i hi ha gent que pot ser bifòbica sense ser homofòbica o transfòbica.

Les persones LGTBQ+ pateixen d’una discriminació que pot arribar a casos extrems, per exemple, no deixar que una parella LGTBQ+ es case, no deixar que visquen en certs llocs o que pel simple fet de ser LGTBQ+ poden ser acomiadats de la feina.

Hi ha un tipus d’homofòbia coneguda com l’homofòbia interioritzada; açò ocorre quan una persona és homofòbica però sent atracció per persones del mateix sexe. A vegades sol ocòrrer que tenen actituds negatives cap a persones que tenen atracció per persones del seu mateix sexe, com ells mateixos, però en compte d’acceptar-ho, es neguen.

Esta gent sent la necessitat de provar que són només heterosexuals (atracció per persones del sexe contrari) i també solen comportar-se d’una manera molt clixé dels hòmens o dones hetero o hi ha vegades que acaben fent bullying a la gent obertament homosexual.

Unes mans amb les sigles LGBTQ+ (Imatge de Pexels).

En la nostra opinió, no està bé que la gent discrimine la gent del col·lectiu LGBTQ+ per no ser com la societat vol que siguen. Si als homofòbics no els agrada que els insulten que ells tampoc ho facen perquè cal tindre respecte amb tota mena de persones, siguen del teu grat o no. Les agressions que n’hi han cap a la gent del col·lectiu no són justificables. Com AuronPlay diu: »Que cadascú faça amb la seua vida el que vulga. A ella li agraden les xiques, a ell els xics, doncs perfecte, disfruta-lo amb salut, clar que si».

L’informació l’hem tret de:

Redactor Junior

close

El más reciente