Alumnes correguent els tres quilòmetres. Imatge: Victoria Pérez

Carrera free covid #correquenotepilleelbicho

86 visitas

El centre IES Henry Matisse ha proposat la segona carrera voluntària en la qual cada persona corre pel seu compte.

Aquesta idea va sorgir en el confinament. Com no es podia eixir i totes les carreres s’estaven suspenent, a un professor que estava l’any passat al centre, anomenat Santi Querol, se li va ocórrer una tasca que va manar a tots els alumnes, que consistia en que durant una setmana hi hauria una carrera virtual.

Es tracta d’eixir a córrer pel nostre compte durant tres quilòmetres i per comprovar que està ben feta es pren una foto mentre es fa la carrera i s’envia al professor. Fent captura al cronòmetre i al comptador de quilòmetres de l’app del mòbil i enviant-la, se sap quant has corregut i quant has tardat en fer-ho.

L’any passat va ser la primera edició i enguany és la segona. L’activitat es voluntària, el professor d’educació física José Manuel Márquez Martí ens ha dit que pot participar qui vulga del centre i també familiars. Per cada familiar que participe se li resten trenta segons al temps que has tardat en recórrer els tres quilòmetres.

Aquesta activitat es durà a terme del 14 fins al 20 de desembre i durant la setmana es podrà eixir tots els dies que es vulga a córrer i enviar-li al professor el millor temps que es faça. Els professors d’educació física ho
explicaran a cada classe i dictaran una sèrie de normes.

Al ser una carrera no competitiva no guanya ningú, es a dir, compta l’interès per fer-ho. Després d’enviar els vídeos, els professors d’educació física faran una clasificació de primer i segon de la ESO, i després de tercer, quart i batxillerat, finalment dels professors que participen.

Notícia elaborada per: Aya Khattab, Victoria Pérez, Solangel Rodríguez i Diego Fayos.

Redactor Junior

close

El más reciente